www.edisiviral.com

Berita dan informasi edisi viral di Malaysia.


Nature

Flying cars take off on French Riviera

25 month ago, 21-Apr-2017

Slovak company Aeromobil’s hybrid car/plane vehicle will cost up to 1.5 million euros. AFP Photo-MONACO:-Flying cars might seem like the stuff of science fiction, but two prototypes were launched Thursday on the French Riviera, at an event showcasin


Nature

The first anniversary of the death of Prince is marked amid discord over the commercialization of his legacy. AFP Photo-MINNEAPOLIS: Prince’s purple-clad fans were converging Friday on Minnesota for a celebration of the pop legend one year after his


Nature

- - - Lelaki bila sudah bergelar ayah, tetap 'maintain' sebagai individu yang serius dan bersahaja. Jarang menunjukkan keterujaannya mendapat anak. Tak macam orang


Nature

Bila berborak pasal nak beli rumah, masih ramai yang ingat kena sediakan 10% duit down payment semata-mata.-Tapi, tu je ke kos yang kita kena tanggung? Korang mesti tak suka jawapan Tok ni:-Tak. Ada banyak lagi kos permulaan yang korang kena tanggung.


Nature

TEXAS: Seorang wanita Amerika Syarikat (AS) dari Austin baru-baru ini memenangi sebuah kereta KIA model baharu, Optiam LX selepas berjaya mengharungi cabaran mencium kereta selama 50 jam.Dalam pertandingan yang dinamakan sebagai "Kiss A KIA" anjuran stese


Popular Posts


Related Posts


Tags

Travel New York London IKEA NORWAY DIY Ideas Baby Family News Clothing Shopping Sports Games